УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Условия


CariesMedia.com предоставя съдържание под различна форма - видео, аудио и статии.
Достъпът до тези материали може да бъде безплатен или платен.

Платеното съдържание е достъпно след изпращане на кратко съобщение (SMS) с текст cmedia до следните номера:
- номер 1093 (Цена: 1.20 лв. за един SMS)
- номер 1092 (Цена: 2.40 лв. за един SMS)
- номер 1094 (Цена: 4.80 лв. за един SMS)
Ще получите код за достъп, който трябва да въведете в полето за код, за да видите цялото съдържание на публикацията.

Всички публикации в CariesMedia.com са собственост на съответните им автори. Забранява се разпространението на безплатните и платени материали с цел (пре)продажба, както и публикуването или излъчването им без предварителното съгласие на CariesMedia.com.

CariesMedia.com не поема отговорност за качеството на публикувани статии, видео, събития, продукти, услуги, връзки към външни сайтове; нe гарантира, че информацията, изложена там, отговарят на законовите изисквания, нито насърчава потребителите си да следват тази информация, тъй като това е доброволен акт. CariesMedia.com не носи отговорност за това как външни сайтове се отнасят с личната Ви информация преди, по време или след посещението на този сайт.


Въпроси


Ако имате въпроси, коментари или сте загрижен(а) за личната си информация, можете да се свържете с нас като ни пишете на адрес cariesmedia@gmail.com

Пламен Кожухаров

Лекар по дентална медицина
Основател


Начало   |   Видео   |   Аудио   |   Статии   |   Предложи ВидеоCopyright © CariesMedia.com 2008-2024. Всички права запазени и принадлежат на съответните им автори.
Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие от автора на уеб-сайта. CariesMedia.com не носи отговорност за верността на публикуваните материали и за възможни настъпили промени.